Rating: 4.3571428571429 sterren
28 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jordy
een maand geleden

Wat een service, afspraken annuleren volgens de eigen richtlijnen en alsnog aanrekenen. Betaal je niet worden je gegevens online gezet met wat laster.
Geweldige manier om een bedrijf te runnen! moet je trots op zijn

Annick
een jaar geleden

Super tevreden. Laatste afspraak was in oktober door lockdown. Ben maar 1 nagel kwijt, door me flink te stoten, eigen schuld dus. Alle andere groeien mooi uit, zonder los te komen en dankzij Karin haar tips om ze zelf bij te vijlen . Zal toch wel blij zijn als ik terug kan gaan.

Ellen
een jaar geleden

Mooie nagels, top kwaliteit, super producten, veel keuze in kleurtjes, gezellige babbel πŸ₯°
Ik kijk uit naar de volgende afspraak!

Viviane Van Neck
een jaar geleden

Heel blij dat ik bij Karin terecht kon,ben lang op de sukkel geweest bij verschillende anderen,altijd iets maar nooit zoals het moest.Top madam.πŸ‘πŸΌπŸ€—

Dorien
een jaar geleden

Een topdame die kwaliteit aflevert.
Nu tijdens de lockdown missen mijn nagels haar goede zorgen, terwijl ik de gezellige babbels mis.. Ik tel af naar de volgende afspraak!

Silke
een jaar geleden

Normaal had ik vandaag weer een afspraak bij Karin voor mijn nagels. Corona stak daar een stokje voor. Zo jammer! Niet alleen omdat mijn nagels er altijd mooi verzorgt uitzien, ook omdat ik er altijd vriendelijk ontvangen wordt. Een leuke babbel terwijl je verwent wordt, wat wil ne mens nog meer?! Hopelijk mogen we snel terug. Ik kijk er naar uit!

Jill
een jaar geleden

Perfect me-time momentje. Een goeie babbel en supermooie verzorgde nagels erbij. Zeer ruim assortiment aan kleurtjes dus het is altijd moeilijk kiezen :-) Je gaat steeds met een glimlach naar buiten.

Nikki
een jaar geleden

Ben héél blij dat ik bij Karin terechtgekomen ben. Iedere keer ga ik buiten met mooie verzorgde nagels en tijdens is het altijd aangenaam babbelen. Perfecte me-time dus πŸ˜‰

Tabitha Van Hoeck
een jaar geleden

Elke keer opnieuw een plezier om hier naartoe te mogen. Verwelkoming met de glimlach, altijd warme gesprekken terwijl de nageltjes weeral perfect gesoigneerd worden met een heel schoon resultaat. Blij dat ik hier ooit terecht gekomen ben. Meer dan een tevreden klant, Tabitha

Vicky
een jaar geleden

Al heel veel jaren ben ik een zeer trouwe en tevreden klant bij Karin. Altijd zijn mijn nagels tip top in orde en met een zeer ruime keuze aan kleuren en effecten, ga ik steeds met een grote glimlach naar huis. Een echte aanrader voor iedereen die graag mooi verzorgde nagels heeft. Merciekes, Karin! πŸ’…πŸ»

Rating: 4.6363636363636 sterren
11 stemmen